ÁSZF

Táplálkozás PregTorna Támogatás

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Pregprogram weboldalt  - https://www.pregprogram.com - üzemeltető Pregprogram Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2890 Tata, Piactér  4..; cégjegyzékszáma: 01 09 299964; adószáma: 25983201-2-42; email elérhetőség: info@pregprogram.com, telefonszám: +36-70/3977145; (továbbiakban: Szolgáltató) és a Pregprogram Kft. által a https://www.pregprogram.com weboldalon (továbbiakban Weboldal) nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél, Előfizető) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). 


1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan elektronikus szolgáltatásra, amely a https://www.pregprogram.com webcímen található weboldalon, a weboldalon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között a szerződésben leírt módokon jön létre.

1.2. A Pregprogram weboldalon történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. A Pregprogram weboldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen valós adatait megadva érvényes megrendelést ad le, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.4. A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre levélben, telefonon, és elektronikus levélben(e-mailben) van lehetőség. A Felek közötti szerződés a szolgáltatás, a szolgáltatás ellenértékének kifizetése során jön létre. A Felek között a szolgáltatás előfizetésével, megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 8 évig megőrzi.   

1.5 A Pregprogram weboldal és webáruház üzemeltetését, a kiskereskedelmi tevékenységet a Pregprogram Kft. végzi. Az üzemeltető elérhetőségei:   

Székhely: 2890 Tata, Piactér 4.
Levelezési cím: 2890 Tata, Piactér 4.
Cégjegyzékszám: 01 09 299964, bejegyezte a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság;
Adószám: 25983201-2-42
Bankszámlaszám(HUF): 11600006-00000000-79827490, Erste Bank Zrt.
Bankszámlaszám(EUR): 11600006-00000000-79827517, Erste Bank Zrt. 
 □ IBAN(HUF): HU24116000060000000079827490 
 □ IBAN(EUR): HU71116000060000000079827517 
 □ SWIFT/BIC: GIBAHUHBXXX
E-mail: info@pregprogram.com
Telefonszám: +36-70/3977145

1.6 A Pregprogram weboldal és webáruház ügyfélszolgálata elérhetőségei az alábbiak:  

Ügyfélszolgálat címe:2890 Tata, Piactér 4.
Ügyfélszolgálat nyitva tartása: hétfőtől-péntekig, 9 és 17 óra között   
Telefonszám: +36-70/3977145
E-mail: info@pregprogram.com

1.7 A Pregprogram weboldal és webáruház tárhelyszolgáltatója  

RACKFOREST Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a.
Online elérhetőségek: https://rackforest.com/kapcsolat/, info@rackforest.hu


2. A weboldalon elérhető információk és megrendelhető szolgáltatások

2.1 A Pregprogram weboldal egy a várandósságra felkészítő, a teherbeesést optimalizáló, a teherbeesés valószínűségét növelő szolgáltatáscsomagot és a témakörhöz kapcsolódó információkat tartalmaz. A Pregprogram mint szolgáltatás pedig egy személyre szabott 8 hetes program, ami testileg-lelkileg felkészít a várandósságra.

2.2 A Pregprogram weboldalon egy egészségügyi teszt kitöltését követően az Előfizető megadott adatai alapján egy a fogantatásra optimalizált 8 hetes étrend, mozgásterv, szakmai anyag készül el, amit az Előfizető lépésről lépésre végrehajtva tud teljesíteni. Ez a program útmutató, amely segít lelkiekben is felkészülni a babavárásra.  

2.3 A Pregprogram teljesítését követően egy komplex kiértékelés keretében az eredményekről statisztikák készülnek, amelyet kinyomtatva az Előfizető saját orvosának is meg tud mutatni.


3. Regisztráció, szolgáltatás igénybevétele, előfizetés

3.1 A Pregprogram 8 hetes személyre szabott, fogantatási felkészítő program szolgáltatásait igénybe venni, a Pregprogram fogantatást segítő anyagaihoz, a felkészítő programhoz, a kapcsolódó információkhoz hozzáférni csak előzetes, sikeres regisztrációt és a program részvételi díjának megfizetését követően van lehetőség.

3.2 A Pregprogram 8 hetes személyre szabott, fogantatási felkészítő programra a weboldal jobb felső sarkában található "Regisztráció" gombra kattintva van lehetőség regisztrálni, ahol a konkrét 8 hetes programidőszak kiválasztását követően kötelezően a következő adatok megadására van szükség: név, felhasználói becenév, e-mail cím, jelszó, telefonszám, illetve ugyanitt szükséges megadni a számlázási és szállítási adatokat is.

3.3 A regisztráció űrlap végén szükséges megadni a fizetés módját, illetve ugyanitt kell hozzájárulni a fiókkezeléssel, az előfizetés lejártával kapcsolatos szabályokat és az oldal szerződési feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóban leírt adatkezelési elveket.

3.4 A regisztráció a "Regisztráció" gombra kattintva fejezhető be, amit követően a weboldal jelzi a sikeres, vagy sikertelen regisztráció tényét és sikeres regisztráció esetén a regisztrációkor megadott e-mail címre egy aktivációs e-mailt küld. Ezt követően az e-mailben található "Igen, regisztrálok a Pregprogramba" gombra kattintva fejezhető be a regisztráció, aktiválható a felhasználói fiók.

3.5 A sikeres aktiválást követően a felhasználó a levelezőprogramból a weboldalra kerül, ahol a weboldal jelzi az adott felhasználói fiók aktiváltságát, a PregProgram szolgáltatás igénybevételének díját és a "Tovább a fizetéshez" gombbal lehetőséget biztosít a részvételi díj megfizetésére.
A zöld "Tovább a fizetéshez" gombra kattintva a felhasználó átirányításra kerül a Barion fizetési szolgáltató oldalára, ahol bankkártyával, vagy elektronikus Barion tárcával a megfelelő azonosító adatok begépelését követően történhet meg a fizetés. A kifizetés feltétele továbbá a barion feltételeinek elfogadása és egy az ügyfélszolgálat számára használható e-mail cím megadása.

3.6. A sikeres fizetést követően a Barion összefoglalja a tranzakció lényegét, majd a "TOVÁBB" gombot megnyomva a felhasználó visszairányításra kerül a PregProgram weboldalára és a elkezdődik a sikeres babaváró program kialakításának előkészítése, a felhasználó vonatkozó, releváns adatainak bekérése.

A fizetést követően a weboldal e-mailben is megküldi a fizetés részletes adatait, a hasznos tudnivalókat és a vonatkozó egészségügyi adatokat feltáró kérdőív linkjét.


4. Kérdőíves állapotfelmérés, előkészületek a program elkezdésére

4.1. Mivel a PregProgram weboldal szakértői minden egyes személy esetében az adott személy egészségügyi állapota, életmódja alapján állítják össze az optimális programot, ezért első lépésként egy kérdőív segítségével gyűjti össze a weboldal a szükséges információkat.

4.2. A Pregprogram regisztrációt követő kérdőíve a következő adatokat kéri be:

fizikummal kapcsolatos adatok
életmóddal, aktivitással kapcsolatos adatok
étrendkiegészítők és gyógyszerek fogyasztásával kapcsolatos adatok
étkezési szokások
étvágy és változásai
egészséggel, fogantatással kapcsolatos adatok
szorongással, stresszel kapcsolatos adatok
káros szenvedélyekkel kapcsolatos adatok

4.3 A részletesen megválaszolt kérdőívet az utolsó kérdőívoldalon található "Kérdőiv elküldése" gombra kattintva van lehetőség véglegesíteni és feltölteni a PregProgram weboldal orvos, dietetikus, pszichológus, gyógytornász szakértői számára.

4.4. Az alap kérdőív kitöltését követően a weboldal egy további, alternatív kérdőív kitöltését is felajánlja, ahol nem kötelezően további adatok is megadásra kerülhetnek. Az alternatív kérdőív kitöltésére a "Tovább a kérdőívhez" gomb megnyomásával kerül a felhasználó, ahol alapvetően a különféle élelmiszerek, táplálékok fogyasztási profilja kerül feltérképezésre.

4.5 Az alternatív kérdőív sikeres kitöltését követően a "Tovább a mai napomra" gombot megnyomva a program indulását előkészítő oldalra jut a felhasználó, ahol a program pontos indulásán túl a beszerezendő eszközök, étrend, recept javaslatok, bevásárló lista érhető el.


5. Felhasználói profil

5.1 Az Előfizető felhasználói fiókja a sikeres bejelentkezést követően az oldal fejlécének jobb oldalán a hölgy piktogramra kattintva érhető el, ahol a profil adatokon túl további információk, beállítások, előzmények és a Felhasználó által korábban rögzített adatok találhatóak meg.

5.2 A felhasználói fiókban a Profil almenüpont, Adataim blokk alatt az Előfizető neve, kontakt adatai és néhány alapadat érhető el és módosítható.

5.3 A felhasználói fiókban a Profil almenüpont, Jelszó változtatás blokk alatt van lehetőség a bejelentkezéshez használt jelszó megváltoztatására. Sikeres jelszó változtatást követően a rendszer megerősítő mailt küld az Előfizető megadott mail fiókjába.

5.4 A felhasználói fiókban a Profil almenüpont, Profil törlése blokk alatt tudja az Előfizető profiljának és komplett felhasználói fiókjának teljeskörű, azonnali és visszavonhatatlan törlését kezdeményezni. Sikeres profiltörléskor a weboldal nyugtázó értesítést küld az Előfizető megadott mail fiókjába .


6. A Pregprogram menete

6.1 A Pregprogram 8 hetes a teherbeesés valószínűségét növelő programra jelentkezni, a programot elvégezni kizárólag a pregprogram.com weboldalon keresztül lehetséges, ahol első lépésben regisztrálni kell és meg kell fizetni a program részvételi költségét. A sikeres regisztrációt követően a profilba belépve egy állapotfelmérő kérdőív kitöltése szükséges a továbblépéshez. Az állapotfelmérés a program egyéni kialakításának az alapja, a megadott adatok alapján kerülnek kialakításra az Előfizető számára az étrend, mozgás és egyéb javaslatok, teendők.
A regisztrációt követően postai úton kerül kiszállításra az úgynevezett lélekfüzet és egy fittball, ami a program hatékony elvégzéséhez szükséges.

6.2 A program elindulását követően az Előfizető folyamatosan kapja a kapcsolódó tudnivalókat, információkat. Minden napra javasol a program egy 5 étkezéses optimalizált menüt a hozzá tartozó receptekkel, amelyeket el kell készíteni és véleményezni. Minden nap ki kell tölteni a kapcsolódó lényeges "paramétereket" - testsúly, testhőmérséklet, hangulat, vérzés, méhnyaknyák, együttlét, fizikai tünetek, hangulati tünetek, események - rögzítő naplót, illetve ki kell tölteni a lélekfüzetet. A fentiek mellett hetente háromszor kell elvégezni a PregTorna gyakorlatait (3 széria van, mindegyiket meg kell csinálni 1 hét alatt).
Az elvégzett teendőket Pregpontokkal jutalmazza a rendszer.

6.3 A Pregprogram használata közben a programban folyamatosan elérhetőek a változások statisztikái, követhetőek a folyamatok, a rendszer jelzi az optimális termékeny napokat, illetve jelzi, ha olyan adat került felvitelre, ami vélhetően valamilyen beavatkozást tesz szükségessé. A 8 hetes program végén az Előfizető hozzáfér az aktivitásai teljes naplózásához és egy statisztikai kiértékelést tud letölteni magának további felhasználásra.


7. Konzultáció, értesítések

7.1 A Pregrogram kidolgozásában és működtetésében részt vevő szakértők, egészségügyi, dietetikus szakemberek a weboldalon keresztül nem érhetőek el, nekik így kérés, kérdés nem küldhető. Egy esetleges ilyen irányú igény esetén kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@pregprogram.com email címre írt megkereséssel.

7.2 A Pregprogram e-mailben folyamatosan kommunikál a programban részvevőkkel. Küld információkat, emlékeztetőket a napi teendőkről, elmaradásokról, sikeres teljesítésekről, Pregpont jóváírásokról az Előfizető regisztrációkor megadott e-mail címére. Az értesítések egy része az Előfizető profiljában letiltható, vagy később újra engedélyezhető.


8. Eredmények mérése, Pregprogram jelvények és pontok, pontbeváltás

8.1 A Pregprogram weboldal előfizetői aktivitásait pontokkal és jelvényekkel méri és díjazza. Az Előfizetők a fogantatási programban haladva különböző tevékenységeket kell hogy végezzenek, amelyeket maguk dokumentálnak,  vagy a rendszer dokumentál és az egyes tevékenységeket különböző pontmennyiségekkel díjaz, illetve Pregstart jelvényekkel jutalmaz. A Pregprogram weboldalon az előfizetők maximálisan ?? pontot és 19 jelvényt tudnak gyűjteni, ha minden lehetőséget megragadnak pontgyűjtésre.

8.2 Az Előfizető az aktuális pontjainak és megszerzett jelvényeinek számát sikeres bejelentkezést követően az Eredményeim menüpontban tudja aktuálisan követni.

8.3 A Pregprogram az alábbi aktivitásokért jutalmazza az Előfizetőt pontokkal és jelvényekkel:

alap kérdőívek kitöltése
aktív életmód választás
fogantatást segítő gyakorlatok elvégzése
Pregnapló következetes vezetése
elkészített ételek fotóinak feltöltése
Léleknapló következetes vezetése
napi kérdések megválaszolása
programzáró értékelés kitöltése

8.4 A Pregprogram fogantatásra felkészítő program során gyűjtött pontok a Szolgáltatóval szerződött kereskedelmi, illetve szolgáltató cégeknél beváltható különböző mértékű kedvezményekre jogosító kedvezménykuponokra válthatóak be. A kedvezménykuponok megfelelő mennyiségű pont megléte esetén a Pontbeváltó bolt menüpontra kattintva az adott bolt/szolgáltató blokkban található Kupon beváltása gomb megnyomásával kezdeményezhető. A gomb megnyomását követően a kedvezménykupon letölthető a weboldalról.


9. Az elállás joga, az elállás részletei

9.1 A Pregprogram weboldalon regisztrációt és előfizetést követően elérhető a fogantatási nehézségekkel küzdők számára létrehozott a fogantatás sikerét növelő szolgáltatás csomag megrendelése a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében távollévők között kötött szerződésnek minősül.

9.2 A Szolgáltató a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben a szerződéskötést megalapozó, meghatározott részletes tájékoztatást a honlapján közzétett - bármikor elérhető és letölthető - jelen Általános Szerződési Feltételekben az Előfizető rendelkezésére bocsátja.

9.3 A Fogyasztó a szolgáltatás megrendelésétől, szerződéskötéstől a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben, a jogszabályban meghatározott 14 nap időtartamon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállási jogát a Fogyasztó az Ügyfélszolgálat címére történő egyértelmű nyilatkozatának vagy az alábbi nyilatkozat mintának az elküldésével gyakorolhatja.

Elállási nyilatkozatminta

Címzett: Pregprogram Kft., (1085 Budapest, József körút 74. I. em. 6., info@pregprogram.com)

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: (szolgáltatás megnevezése, domain vagy tárhely azonosító)

Szerződéskötés vagy megrendelés időpontja:
A fogyasztó neve: 
A fogyasztó címe:  

Kelt:

A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

9.4. Az ügyfél elállása esetén a szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.


10. Panaszügyintézés helye, módja

10.1 Az Ügyfél panaszával első sorban a Szolgáltatóhoz kell hogy forduljon. Panaszait írásban az alábbi címekre küldött levélben/e-mailben, szóban pedig az alábbi telefonszámon teheti meg.

levélben: 2890 Tata, Piactér 4.
emailben: info@pregprogram.com
telefonon: +36-70/3977145
munkanapon 8-17 óra között.

10.2 Panaszainak elintézéséhez szükséges, hogy közölje a kérdéses szolgáltatás megrendelésben feltüntetett minden adatot, beleértve a megrendelés visszaigazolt kódszámát, hogy azonosítani tudjuk a panasszal érintett teljesítést. A telefonon érkező panaszokat azonnal megvizsgáljuk és tájékoztatjuk álláspontunkról a panaszost, illetve lehetőség szerint orvosoljuk a panaszt. A vevő panaszáról jegzőkönyvet veszünk fel. Ebben az esetben az alábbiak szerint, az írásbeli panaszokra vonatkozó rendelkezések szerint járunk el. Az írásbeli panaszokat 5 munkanapon belül megvizsgáljuk és megválaszoljuk. Válaszunkat indokoljuk. Amennyiben válaszunkkal nem ért egyet, úgy lakóhelye szerint illetékes békéltető testülethez, vagy járási hivatalhoz fordulhat panaszával (lentebb megadjuk az elérhetőségeket).

10.3 Amennyiben a Szolgáltató és az Ügyfél között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ügyfél számára:

a.) Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.
2017. január 1-jétől alapvetően átalakult a fogyasztóvédelem intézményi rendszere. Megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, ezzel egyidejűleg a fogyasztói bejelentések kezelése első fokon járási szintre került. Ennek értelmében fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel.
Az illetékes hivatal elérhetőségeit az alábbi linken érhetik el: http://jarasinfo.gov.hu/

b.) Békéltető testület igénybe vétele. A szolgáltatások minőségével, biztonságosságával és a megfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából az Ügyfél eljárást kezdeményezhet a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületnél illetve fordulhat a Szolgáltató székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testülethez Budapesten. A Szolgáltató köteles a Békéltető testületi eljárásokban részt venni, igénybe veszi a békéltető testületi eljárást, együttműködési kötelezettség terheli abban.

Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:​

Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
Telefon: 06 (1) 488 21 31
Fax: 06 (1) 488 21 86
Email: bekelteto.testulet@bkik.hu
Web: Budapesti Békéltető Testület

c.) Online adásvételi szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén a fogyasztók az online vásárláshoz kapcsolódó, határon átnyúló jogvitáikat elektronikusan rendezni tudják a https://webgate.acceptance.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show linken elérhető online platformon keresztül beadott elektronikus panasz útján.

Ehhez nem kell mást tenni, minthogy a fenti linken elérhető online platformon a fogyasztó beregisztrál, kitölt egy kérelmet hiánytalanul, majd elektronikusan beküldi a Békéltető Testület részére a platformon keresztül.

Magyarországon a Budapesti Békéltető Testület (BBT) jogosult eljárni az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekhez kapcsolódó határon átnyúló fogyasztó és kereskedő közötti jogvitákban.

d) Bírósági eljárás. Az Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX.törvény rendelkezései szerint.

10.4 Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a panaszügyintézéssel kapcsolatos levelezés, dokumentációt 5 évig megőrizzük.


11. Szerzői jogok

11.1. A weboldal egésze és minden eleme szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal és a weboldalon elérhető tartalom, szerzői mű, illetve más szellemi alkotás - grafikai megoldás, grafika, honlap szerkezete, a honlapon elérhető információ, adatfeldolgozási elv, stb. - szerzői jogi jogosultja, vagy a feljogosított felhasználója a Szolgáltató.

11.2. A weboldalt alkotó és a weboldalon elérhető szerzői jog által védett szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használhatók fel, nem hasznosíthatók, sokszorosíthatóak vagy tárolhatóak.

11.3 Abban az esetben, ha a Divatékszerbolt webáruházban található tartalom, vagy a tartalom bizonyos eleme, illetve az oldalról hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak valószínűsíthetően a szerzői jog előírásaiba ütköznek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az ügyfélszolgálaton!
A jelzett tartalom megvizsgálását követően haladéktalanul eltávolítjuk a sértő tartalmat, illetve lekapcsoljuk a sértő tartalomra mutató linkeket.


12. Egyéb feltételek

12.1 A Pregprogram weboldalon történő böngészés, a weboldal szolgáltatásainak igénybevétele, a szolgáltatás csomagok megvásárlása feltételezi a vásárló részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

12.2 A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Pregprogram weboldalhoz történő csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a Pregprogram weboldalhoz és webalkalmazáshoz való kapcsolódásáért és a Pregprogram weboldalán történő szolgáltatás igénybevételéért, a szolgáltatás előfizetéséért.. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a weboldal akadálytalan működését és a weboldalon történő szolgáltatás csomag vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be.

12.3 Abban az esetben, ha a szolgáltatás előfizetője bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltető szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a vevő megrendelését, törölheti profilját és visszautasíthatja előfizetési szándékát.

12.4 A Pregprogram weboldal ezúton tájékoztatja előfizetőit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adataikat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor harmadik fél a Pregprogram weboldal alvállalkozójaként közreműködik. Az alvállalkozók a weboldal által átadott személyes adatokat a teljesítés, a szolgáltatás zökkenőmentes biztosíthatóságán és a megrendelés bizonyíthatóságán túl semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további jogi, vagy természetes személyeknek átadni. Az adatok kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Előírásoknak, a webáruház Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően jár el a weboldal üzemeltetője.

12.5 A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék.

12.6 A Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF feltételeit indokolt esetben módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba, de semmiképp sem érinti a már létrejött szerződéseket, a már leadott megrendeléseket (nincs tehát visszaható hatálya a módosításnak).

Budapest, 2019.03.31.

A szerződési feltételek letölthetők » Pregprogram Általános szerződési feltételekUgrás az oldal tetejére