Rólunk

Egy csapat, egy cél, a természetes fogantatás jegyében, tudatos és természetes megoldásokkal!

A Pregprogram csapata A Pregprogram csapata

Felmérések alapján minden 5. pár fogantatási nehézségekkel küzd, ez korunk egyik legégetőbb társadalmi problémája, ám sokszor csak homokba dugott fejekkel találkozunk. A Pregprogramot azért hívtuk életre, hogy a fogantatási nehezítettséggel rendelkezők és a tudatos életet élő nők kiküszöbölhessék az életmódbeli gondokat, testben és lélekben felkészülhessenek arra, hogy egy igazi csodának adjanak életet.

Táplálkozás PregTorna Támogatás

A PregProgram kitalálói

Táplálkozás PregTorna Támogatás
Dr. Bakos Marcell

Dr. Bakos Marcell

szülész-nőgyógyász
Győri Veronika

Győri Veronika

koordinátor

Dr. Bakos Marcell

Dr. Bakos Marcell vagyok, szülész-nőgyógyász.

A praxisom során rengeteg elkeseredett, reményvesztett fiatal párral találkozom, akik bár a vizsgálatok szerint teljesen egészségesek, fizikai oka sincs a sikertelenségnek, mégsem fogan meg kisbabájuk.

Hiszem, hogy nem a tüneteket, hanem a háttérben megbúvó okokat kell kezelni, és az elhúzódó vizsgálatok megkezdése előtt, először teljes egészében az embert kell látnunk.

Hiszen a fogantatás a világ egyik legbonyolultabb folyamata, amelyben több száz tényezőnek kell egyszerre teljesülni, fizikai és lelki síkon egyaránt. Ha ebbe az összetett rendszerbe hiba csúszik, az nehezíti a fogantatást. A Pregprogram segít optimális egyensúlyba hozni a rendszert, maximálisan felkészíteni a szervezetet a fogantatásra és a kisbaba kihordására.

A Pregprogram egy szakértők által összeállított, tudományos alapokkal fejlesztett program, amely 8 héten keresztül veszi sorra a táplálkozási szokásokat, a lelki hátteret, a fizikai tényezőket, és napra lebontva, személyre szóló étrenddel, tanácsokkal, ötletekkel és teendőkkel lát el.
Olvass tovább, tudd meg, hogyan működik a Pregprogram

A program összeállításában 3 dietetikus, pszichológus, gyógytornász mellett orvosok, tanácsadók és szakértők is segédkeztek, így egy mindenre kiterjedő, gondosan megtervezett, személyre szóló fogantatásfelkészítő program született. És ez rengeteg család életét változtathatja meg!
Ismerd meg a Pregprogram csapatát

Készülj fel tudatosan a gyermekáldásra, regisztrálj a PregProgramba!

Regisztrálok

Szakértőink véleménye a PregProgramról

Táplálkozás PregTorna Támogatás
Dr. Bakos Marcell

A PregProgram egy világszinten egyedülálló fogantatást segítő, otthonról végezhető program, ahol több szakterület jeles képviselői segítik felkészíteni a tanulni vágyók szervezetét a babavárásra. Óriási lehetőségeket rejt magában ez a program, nemcsak az alatt a 8 hét alatt amíg tart, hanem utána is. Kaput nyit egy egészségesebb, tudatosabb élet felé.

Dr. Bakos Marcell, szülész-nőgyógyász

Bakró Bianka

A program dietetikai részében naprakészen, a legújabb kutatásokra alapozva minden megtalálható, amit a tudatos táplálkozás alapjairól tudnia kell annak, aki tudatosan szeretné a testét felkészíteni egy új élet kihordására. Mindezt nem csak elméletben, de az étrendünket követve, gyakorlatban is elsajátíthatja.

Bakró Bianka, dietetikus

Kovács Barbara Petra

Fantasztikus lehetőséget ad a program, hogy jobban megismerjük saját testünket, hogy odafigyeljünk a jelzéseire. Emellett fontosnak találom, hogy leendő édesanyaként törődjünk a magunk és párunk érzéseivel, lelkével. Hiszen a sikeres családalapításhoz elengedhetetlen a test és lélek összhangja. A PregProgram segít, hogy egészségesebben, boldogabban éljünk, és példaként ezt adhassuk majd át születendő gyermekünknek.

Kovács Barbara Petra, gyógytornász

Sárga Diána

Egy szuper naprakész, nem csak elméleti, de gyakorlati segítség mindazok számára, akik el szeretnének indulni az életmódváltás útján, saját és leendő gyermekük egészsége érdekében.

Sárga Diána, dietetikus

Votisky Petra

Hiszem, hogy a PregProgram holisztikus szemlélet módja, és azok a tanácsok, eszközök, melyeket átadunk a 8 hét folyamán, segítenek sokkal egészségesebben, boldogabban megélni a mindennapokat, és megteremteni az alapot a sikeres babavállaláshoz.

Votisky Petra, pszichológus

Gerberné Juhász Andrea

Kiváló szakmai segítséget nyújt mindazoknak, akik elhatározták, hogy testileg és lelkileg is szeretnének felkészülni egy baba érkezésére.

Gerberné Juhász Andrea, dietetikus

Készülj fel tudatosan kisbabád érkezésére, regisztrálj és csináld végig a Pregprogramot!

Regisztrálok

A Pregprogram számokban

Táplálkozás PregTorna Támogatás
8 szakértő 6 szakértő
140+ egyedi recept 140+ egyedi recept
170+ szakmai cikk 110+ szakmai cikk
35 szakértői videó 40 torna videó
Ugrás az oldal tetejére