Votisky Petra

pszichológus

pszichológus

Szakmai tapasztalat

Táplálkozás PregTorna Támogatás

Diplomámat az ELTE pszichológia szakán szereztem, klinikai pszichológiai szakvizsgát a Semmelweis Egyetemen tettem. Coaching tudásomat a kanadai Erickson College ICF (International Coach Federation) által akkreditált képzésén szélesítettem, különösen megoldás-központú coaching területén. Emellett elsajátítottam a pszichodráma, valamint a Gendlin-féle fókuszmódszert, részt vettem szomatodráma játékvezetői, tánc- és mozgásterápiás, művészetterápiás és OH-kártya képzésen.

Az én utam a babáért 15 évvel ezelőtt kezdődött és 2018 nyarán ért az a hatalmas csoda, hogy ikergyermekeimnek adtam életet.

Nemcsak saját bőrömön tapasztaltam meg ennek az útnak a nehézségeit, hanem sok olyan kliensemen keresztül is, akiket kísértem, támogattam ebben a folyamatban. Akiknek bátorítást és információkat nyújtottam, segítettem őket az anyaság felé vezető ösvényen, hogy lehetőség szerint ne kelljen azt a sok-sok felesleges vargabetűt leírniuk, mint nekem és sok ismerősömnek.

Ezért is tartom fontosnak a PregProgramban való munkámat. Hiszem, hogy ezzel a holisztikus szemlélettel lehet legjobban kezelni a problémákat és támogatni a nőket legnagyobb álmuk megvalósulásában.

További szakértőink

Táplálkozás PregTorna Támogatás
Dr. Bakos Marcell

Dr. Bakos Marcell

szülész-nőgyógyász
Sárga Diána

Sárga Diána

dietetikus

Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet, és csináld végig a személyre szabott Pregprogramodat!

Regisztráció
Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet
Ugrás az oldal tetejére