Sárga Diána

dietetikus

dietetikus

Szakmai tapasztalat

Táplálkozás PregTorna Támogatás

Mindig is fontos volt számomra az egészséges táplálkozás és életmód, így szerettem volna olyan szakmát választani, amellyel ilyen területen tudok segíteni az embereknek. 2015-ben szereztem meg a diplomámat a Semmelweis Egyetemen, ezen kívül több hazai és nemzetközi képzésben is részt vettem, hogy kibővítsem a táplálkozástudományok terén szerzett tudásomat. A diploma megszerzését követően kórházban és magánrendelőben kezdtem el dolgozni.

Kiemelt területeim közé tartozik az egészséges táplálkozás, cukorbetegség, terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy betegségek, fogyás, de többször fordultak meg nálam már gyerekek is.

Szívügyemnek érzem a babát tervezők és a kismamák táplálkozását, így nagy örömmel csatlakoztam a programhoz. Hiszem azt, hogy ha valaki odafigyel az egészségére, amelynek egyik része az egészséges kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes, örömteli táplálkozás, akkor nagyon pozitív változásokat lehet elérni. Ennek megvalósításában szeretnék segítséget nyújtani a Pregprogramban résztvevők számára.

További szakértőink

Táplálkozás PregTorna Támogatás
Votisky Petra

Votisky Petra

pszichológus
Dr. Bakos Marcell

Dr. Bakos Marcell

szülész-nőgyógyász

Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet, és csináld végig a személyre szabott Pregprogramodat!

Regisztráció
Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet
Ugrás az oldal tetejére