Dr. Bakos Marcell

szülész-nőgyógyász

szülész-nőgyógyász Szív

Szakmai tapasztalat

Táplálkozás PregTorna Támogatás

A Semmelweis Egyetemen szereztem orvosi diplomámat, az egyetem elvégzése óta pedig a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozom szülész-nőgyógyászként, emellett a G1 Intézetben, a Maternity Szülészeti Magánklinikán és a Róbert Genium Egészségközpontban foglalkozom páciensekkel.

Elvégeztem az USA-ban a NaPro Techology - Medical Consultant,  és Lengyelországban a FEMM (Fertility Education and Medical Management) képzését. Ezeken elsajátítottam a ciklusmegfigyelésen alapuló gyógyítás technikáit, megtanultam hogyan tudja támogatni a ciklus megfigyelése a párokat a gyermekvállalásban.

Munkám során sokszor találkozom fogantatási nehezítettséggel küzdő párokkal. Fiatalok és egészségesek, mégsem jön össze a baba. Hamar eldöntöttem, hogy szeretnék nekik segíteni. Megalkottuk a Pregprogramot, hogy rálátást biztosítsunk a hölgyeknek és párjaiknak, milyen természetes módszerekkel tudják felkészíteni szervezetüket a fogantatásra. Fantasztikus dolgokra képes az emberi szervezet, a program segítségével pedig hiszem, hogy mindenki megtalálja a saját testének megértéséhez és felkészítéséhez vezető legrövidebb utat!

Tudományos tagságaim: 

International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynaecology
Magyar Szülészet Nőgyógyászati Ultrahang Társaság
Magyar Nőorvos Társaság
Magyar Szülészet Nőgyógyászati Endoszkópos Társaság


További szakértőink

Táplálkozás PregTorna Támogatás
Sárga Diána

Sárga Diána

dietetikus
Kovács Barbara Petra

Kovács Barbara Petra

gyógytornász
Votisky Petra

Votisky Petra

pszichológus

Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet, és csináld végig a személyre szabott Pregprogramodat!

Regisztráció
Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet
Ugrás az oldal tetejére