Dr. Bakos Marcell

szülész-nőgyógyász

szülész-nőgyógyász Szív

Szakmai tapasztalat

Táplálkozás PregTorna Támogatás

A Semmelweis Egyetemen szereztem orvosi diplomámat, az egyetem elvégzése óta pedig a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozom szülész-nőgyógyászként, emellett a G1 Intézetben, a Maternity Szülészeti Magánklinikán és a Róbert Genium Egészségközpontban foglalkozom páciensekkel.

Elvégeztem az USA-ban a NaPro Techology - Medical Consultant,  és Lengyelországban a FEMM (Fertility Education and Medical Management) képzését. Ezeken elsajátítottam a ciklusmegfigyelésen alapuló gyógyítás technikáit, megtanultam hogyan tudja támogatni a ciklus megfigyelése a párokat a gyermekvállalásban.

Munkám során sokszor találkozom fogantatási nehezítettséggel küzdő párokkal. Fiatalok és egészségesek, mégsem jön össze a baba. Hamar eldöntöttem, hogy szeretnék nekik segíteni. Megalkottuk a Pregprogramot, hogy rálátást biztosítsunk a hölgyeknek és párjaiknak, milyen természetes módszerekkel tudják felkészíteni szervezetüket a fogantatásra. Fantasztikus dolgokra képes az emberi szervezet, a program segítségével pedig hiszem, hogy mindenki megtalálja a saját testének megértéséhez és felkészítéséhez vezető legrövidebb utat!

Tudományos tagságaim: 

International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynaecology
Magyar Szülészet Nőgyógyászati Ultrahang Társaság
Magyar Nőorvos Társaság
Magyar Szülészet Nőgyógyászati Endoszkópos Társaság


További szakértőink

Táplálkozás PregTorna Támogatás

Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet, és csináld végig a személyre szabott Pregprogramodat!

Regisztráció
Regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet
Ugrás az oldal tetejére